Welcoming Park Entrance

BIGGE PARK, LIVERPOOL
Liverpool City Council

Bigge Park in Liverpool is the city centre's most important open space, providing a green lung, as well as connecting the central shopping district with the hospital, TAFE and railway station. As part of an upgrade to enhance the Park, improvements were made to the access around and across the park to link facilities, as well as park lighting to make it safer. Encompassed in this major upgrade, our works involved the construction of the grand circular staircase as well as a smaller set of stairs, which we had the pleasure of constructing.

The project included the supply and installation of precast stairs and ancillary works incorporating earthworks, drainage, concreting, turf, ramp handrails and light fittings.

These works were the perfect addition for the overall park upgrade enhancing this recreational hub.